Like ons!
Renault met grote aerodynamische updates naar Hockenheim

Formule 1

Renault met grote aerodynamische updates naar Hockenheim

Renault zal voor het komende raceweekend in Duitsland een nieuw aerodynamisch pakket meenemen, zo weet het Spaanse Soymotor.com. Na drie achtereenvolgende tegenvallende races zal Renault weer voor de plek van 'best of the rest' gaan, en bij Renault lijkt men daar erg positief over. 

Het team van Renault kent geen gelukkige reeks. De Fransen kenden veel uitvalbeurten en één keer werden er ook geen punten gescoord. Aan die reeks komt snel een einde, als het aan teambaas Cyril Abiteboul ligt. 'We hebben grote veranderingen gepland staan voor wat betreft de voorvleugel. Het rendement ervan verschilt natuurlijk per circuit, maar voor wat betreft Hockenheim denk ik zeker dat we vooruitgang zullen boeken.'

Ook Nico Hülkenberg, coureur bij Renault is optimistisch maar ziet nog veel uitdagingen. 'Ons doel is vierde worden in het klassement', aldus de Nederlandssprekende Duitser. 'Het zal echter lastig worden met concurrenten als Haas en Force India. Die hebben immers krachtbronnen van de grote teams en dan zie je dat je op rechte stukken veel mist. Gelukkig is één van onze sterke punten de aerodynamica en we kunnen daarin wederom een stap vooruit doen.' (Foto: Renault F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven