Like ons!
Villeneuve: 'Verstappen neemt meer risico's want hij weet dat Ricciardo beter is'

Formule 1

Villeneuve: 'Verstappen neemt meer risico's want hij weet dat Ricciardo beter is'

Jacques Villeneuve heeft weer van zich laten horen. Ditmaal mocht de criticaster van Max Verstappen bij Motorsport-Magazin zijn mening geven over de Nederlandse Red Bull-coureur. De eenvoudig wereldkampioen was weer erg kritisch op de twintigjarige Limburger.

Volgens Villeneuve is de matige seizoenstart van Verstappen met de bijbehorende crashes een gevolg van de grote risico's die de viervoudig GP-winnaar neemt. 'Om even snel te kunnen zijn als Ricciardo, moet Verstappen meer risico nemen', begint de 47-jarige Canadees. 'Dat moet hij doen om te verhullen dat Ricciardo beter en sneller is.'

Teamleider

Red Bull laat Verstappen en Ricciardo vrij racen en heeft geen nummer één aangewezen binnen het team. Volgens de oud Formule 1-coureur is het echter duidelijk dat de Australiër die status toebedeeld zou moeten krijgen. 'Ricciardo is altijd de teamleider geweest. Hij werd alleen door het team en de media niet als zodanig behandeld. Maar op een gegeven moment heeft Red Bull geen keuze meer, dan moeten ze Verstappen achter Ricciardo in de pikorde zetten', aldus Villeneuve. (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven