Like ons!
Ondertussen in Boedapest | Williams met wel erg kleurrijke auto op Hungaroring

Formule 1

Ondertussen in Boedapest | Williams met wel erg kleurrijke auto op Hungaroring

Tussen al het belangrijke nieuws en vanwege de nieuwe 'vrijheden' die de Formule 1-teams sinds het vertrek van Bernie Ecclestone hebben inzake posts op social media kun je in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houd je in de nieuwe rubriek 'Ondertussen in ....' op de hoogte van de zin en onzin uit de paddock en rondom het circuit.

Williams met kleurrijke auto op Hungaroring

Een opvallende verschijning woensdagmiddag op de Hungaroring. Williams testte alvast de nieuwe voorvleugel voor 2019 tijdens de tweede dag van het zomerse testmoment in Hongarije. Om de aerodynamica te testen werd er speciale kleurrijke verf op de auto gespoten, een apart gezicht! 

Red Bull test voorvleugel voor 2019

Red Bull, Force India en Williams zijn tijdens de eerste dag van de in-season test in Hongarije met nieuwe onderdelen op de proppen gekomen. De F1-renstallen besloten namelijk om alvast wat data van haar nieuwe voorvleugels voor 2019 te vergaren.


De Vries ondervraagt fans

Voor het officiële YouTube-account van Prema hebben coureurs Nyck de Vries en Sean Gelael enkele racefans ondervraagt tijdens de Grand Prix van Hongarije. Het zorgde voor vermakelijk beelden.

Lachen met KLM

Een piloot van KLM heeft een F1-grapje gemaakt in Boedapest.

Zoontje Raikkonen oefent met spuiten champagne

Het driejarige zoontje van Kimi Raikkonen was dit weekend aanwezig in Hongarije en omdat zijn vader derde werd en zodoende meemocht naar het podium, ontstond er een mooie kans voor de peuter. Hij kon mee naar het podium en oefende alvast met het spuiten van champagne.F1 viert verjaardag Fernando Alonso

Fernando Alonso viert vandaag zijn 37ste verjaardag. Een feit dat niet helemaal stil voorbij gaat op de social media kanalen van de teams en sport. Happy B-day, Fernando!

Kimi zwaait (even) naar zijn fans

Na afloop van de kwalificatie is het gebruikelijk dat de top-3 zich even laten fotograferen terwijl ze zwaaien naar de fans op de tribune. Kimi Raikkonen zou Kimi Raikkonen niet zijn als hij dit iets anders zou doen dan Lewis Hamilton.

Teambazen dagen elkaar uit

Niet alleen de coureurs van de teams lijken elkaar op de baan uit te dagen, ook de teambazen lijken wel open te staan voor een clash. Toto Wolff geeft bij Sky Sports aan niet onwelwillend tegenover een eventueel duel te staan met Red Bull-teambaas Christian Horner.

Ricciardo zingt voor Formule 1-journalist

Hilariteit op de Hungaroring! Als Daniel Ricciardo een vraag wordt gesteld, besluit de Australiër de Sky Sport-journalist toe te zingen. Bekijk de beelden in een tweet van het Engelse medium:

Rouwstreep op Ferrari

Ferrari heeft in Hongarije komend weekend een zwarte streep over de bolide. Het moet een rouwband voorstellen voor het overlijden van voormalig CEO Sergio Marchionne.

Rouwbanden en vlaghalfstok bij Ferrari

Bij Ferrari heeft het overlijden van tot zeer recent nog Ferrari-president Sergio Marchionne er vanzelfsprekend flink ingehakt. Het Italiaanse team werkt in Hongarije met rouwbanden om aan de voorbereidingen op de Hongaarse Grand Prix en de vlaggen op motorhome hangen halfstok.

Achter de schermen wordt er wél gelachen bij McLaren

De prestaties van het team van McLaren zijn dit jaar ronduit teleurstellend te noemen. Vooral bij coureur Stoffel Vandoorne loopt het momenteel voor geen meter. Achter de schermen is de sfeer in het team echter best okay. Vooral als reservecoureur Lando Norris de Nederlandse simultatierijder Rudy van Buren denkt te kunnen verslaan in de simulator. 

Monger doet 'Shoey' uit beenprothese

Billy Monger, de coureur die zijn beide onderbenen verloor in een crash in een Formule 4-race, heeft zijn drive en humor niet verloren. De coureur racet dit jaar met protheses in de Formule 3 en scoorde afgelopen weekend opnieuw een podiumplaats. Deze prestatie vierde Monger door een 'leggy' te doen; Champagne drinken uit een prothese, een variant op de beroemde 'Shoey' van Daniel Ricciardo. De Australiër kon er op Twitter wel om lachen.

Monger ontmoet Zanardi

Billy Monger heeft maandag Alessandro Zanardi mogen ontmoeten. De jonge talentvolle Brit verloor, evenals Zanardi, zijn beide ondebenen bij een race-ongeluk. Voor Monger was Zanardi de afgelopen maanden hét voorbeeld om gemotiveerd te blijven.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven