Like ons!
Vettel verdedigt Hamilton na opmerkingen: 'Niet terecht dat hij zo wordt aangevallen'

Formule 1

Vettel verdedigt Hamilton na opmerkingen: 'Niet terecht dat hij zo wordt aangevallen'

In de persconferentie naar aanloop van de Grand Prix van Duitsland werd Sebastian Vettel gevraagd naar zijn mening over de opmerkingen van Lewis Hamilton van twee weken geleden in Groot-Brittannië.

Hamilton zei op Silverstone, nadat hij een touché had met Fin Kimi Raikkonen in de eerste ronde, dat Ferrari hem expres had aangetikt. Daarvoor bood de Brit even later zijn excuses aan. 'Het is prima om je mening te uiten, ook al is het niet altijd goed of redelijk', begint Vettel. 'Het is iets menselijks, dus ik denk niet dat het per se een slecht iets is. Het is inmiddels twee weken geleden, we gaan verder.'

De 31-jarige Duitser vervolgde: 'Ik wil er niet meer van maken dan het is, het wordt vaak zo opgeblazen. Ik vind het allemaal prima. Uiteraard was het dwaas om het te zeggen, maar we racen. Het is niet fijn om aangevallen te worden zonder dat je in feite wat fout doet. Het is niet terecht', verdedigt hij zijn rivaal.

Vettel over Leclerc

Ook de Ferrari-geruchten omtrent Charles Leclerc worden behandeld. 'Leclerc als teamgenoot? Ik ben blij met Raikkonen, het is geweldig om met hem samen te werken. Leclerc heeft een geweldige toekomst, maar dit zijn geen keuzes die door mij gemaakt worden', aldus Vettel.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven