Like ons!
Advertorial: Stel jouw Eredivisieteam samen en win een polo van Red Bull!

Formule 1

Advertorial: Stel jouw Eredivisieteam samen en win een polo van Red Bull!

Voor de voetbalfans op F1 Maximaal hebben we een spelletje gecreëerd. Denk jij dat je het beste Eredivisie-elftal met spelers van alle Eredivisie-clubs kunt samenstellen? Dan is de Gratis Voetbal Manager voor jou het ultieme spel voor het nieuwe seizoen! Bovendien valt er nog een hele leuke prijs mee te winnen ook!

Hoe gaat het spel in zijn werking?? Voor elke volgende speelronde, op vrijdagavond om 19.00 uur, zorg je dat een wedstrijdteam hebt klaar staan. Jouw elftal mag uit maximaal twee spelers per club bestaan. Na elke speelronde kun je je elftal wijzigen. Dit kan vanaf elke maandag om 12.00 uur. Let wel op: je hebt als manager een beperkt budget, dus kies verstandig!

De eerste paar speelronden zijn er om te wennen. Vanaf zaterdag 15 september gaat het echt om de punten en moet jij er als deelnemer voor zorgen dat je een zo sterk mogelijk team hebt geformeerd. Een volledige speluitleg is te lezen op de website van Gratis Voetbal Manager!

Als trouwe volger van F1 Maximaal kun jij je nu ook inschrijven voor de F1 Maximaal-subleague. De winnaar van deze subleague wint een recente polo van Red Bull. Reden genoeg om mee te doen dus! Aanmelden doe je hier!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven