Like ons!
Reageren onder nieuwsartikelen mogelijk op F1 Maximaal!

Formule 1

Reageren onder nieuwsartikelen mogelijk op F1 Maximaal!

Bezoekers van F1 Maximaal kunnen vanaf vandaag reageren op nieuwsberichten. Je kunt rechtsboven op de site een profiel aanmaken en vervolgens kun je onder ieder artikel, waar je wat over wil zeggen, een reactie geven op het nieuws dat is geschreven of op elkaar. 

Regels
Uiteraard hebben we wat regels als het gaat om reageren. We hebben er een paar onder elkaar gezet, maar ze spreken natuurlijk voor zich:

1. Blijf beleefd en netjes: Niemand zit te wachten op scheld-reacties, getreiter, provocaties en gedoe. Discussieer op normale toon en probeer de emoties niet de vrije loop te laten. Uiteraard treden we op tegen mensen die schelden, trollen, pesten enz. 

2. Delen van illegale livestreams is verboden: Soms is het verleidelijk om even een link te delen naar een livestream van een race die niet op televisie is, maar (in sommige gevallen helaas) is dit verboden. Natuurlijk mag je mede-gebruikers wijzen op het feit dat er beelden zijn via bijvoorbeeld Ziggo of een buitenlandse zender. Illegale livestreams zijn echter niet voor niets illegaal.

3. Off-topic posts: Hou het onder een artikel bij de inhoud van het artikel. Gaat het over Verstappen, dan zit niemand te wachten op een reactie over hoe stom Vettel is. Hou het on-topic, dan hoeven wij niet in te grijpen. 

4. Aanstootgevende posts: Ook hier zijn grenzen. Aansporen tot geweld of seksuele handelingen is niet de bedoeling op deze website. 

5. Reclame verboden: We trekken ook een duidelijke lijn wat betreft het delen van links die commerciële uitingen bevatten. Het is prima om een nieuwsberichtje te delen in een reactie, maar hou het daar bij. Net als bij de punten 1 tot en met 4 worden reacties verwijderd als de regel niet wordt nageleefd.

6. Bannen: Wie zwaar over de schreef gaat of wie zich niet aan de regels houdt, kan een waarschuwing krijgen of zelfs direct een ban. Bij een waarschuwing hebben we het wel meteen over de laatste waarschuwing en volgt bij een volgende misstap een ban. (foto: Red Bull Content Pool)

3 reacties

 1. kubica

  kubica

  9 Aug 2018 om 21:48

  Vet, kan ik weer los!
 2. Maurits Kappetijn

  Maurits Kappetijn

  9 Aug 2018 om 17:59

  Yesss! Eindelijk wat discussie mogelijk nu, top.
 3. tom@heren80.nl

  tom@heren80.nl

  9 Aug 2018 om 15:16

  Super, mooie feature.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven