Like ons!
Carey opnieuw positief over Verstappen: 'Wanneer Max rijdt, dan is hij vol energie'

Formule 1

Carey opnieuw positief over Verstappen: 'Wanneer Max rijdt, dan is hij vol energie'

Chase Carey heeft opnieuw complimenten gegeven aan Max Verstappen. De directeur van de F1 wil graag helden zien in de sport en daar is Verstappen volgens hem een voorbeeld van. Bovendien geniet hij van zijn rijstijl.

Auto Bild vraag aan Carey of alle coureurs zoals Verstappen moeten zijn 'om een held' te worden. 'Nee, er is geen vaste formule om een held te zijn', vindt de CEO. 'Maar het is duidelijk dat we helden nodig hebben. We hebben geweldige merken in de sport, maar mensen zijn gefascineerd door mensen, niet door auto's of teams.'

'Die worden op het circuit geboren', vervolgt Carey. 'Max is daar één van. Wanneer hij rijdt, dan is hij vol energie. Dat is wat mensen willen zien', denkt de chef van de F1.

Vettel vs Hamilton

De Amerikaan kan momenteel ook genieten van de strijd tussen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel. 'Dit duel is net zo episch als John McEnroe tegen Jimmy Connors', is hij van mening. 'Beiden zijn grote kampioenen die tegen elkaar strijden met alles wat ze hebben voor hun vijfde WK-titel. En dan doet Hamilton ons natuurlijk een plezier met zijn emotionele gebaren, omdat hij daarmee polariseert.'

2 reacties

 1. HAMALO

  HAMALO

  11 Aug 2018 om 06:53

  Misschien een goed idee om alleen Max in zijn Redbull op de baan te laten racen en dat alle andere coureurs naar huis sturen.
 2. Sjoerd Valkering

  Sjoerd Valkering

  10 Aug 2018 om 08:01

  Zou Chase ook een poster van Max boven zijn bed hebben?

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven