Like ons!
Massa geraakt: 'Ik was van slag toen ik de woorden van Stroll las'

Formule 1

Massa geraakt: 'Ik was van slag toen ik de woorden van Stroll las'

Felipe Massa is van mening dat hij veel over heeft gehad voor Lance Stroll. De Canadees was afgelopen seizoen, in zijn eerste jaar, de ploeggenoot van Massa bij Williams. De twee waren rookie en mentor, temeer omdat het Stroll zijn debuutseizoen was en Massa zijn afscheidsjaar.

'Ik was heel close met hem en heb veel met hem gepraat', vertelt Massa in het tv-programma Bial. 'Ik heb geprobeerd hem te helpen met dingen. Dergelijke hulp heb ik een andere rijder nooit zien bieden. Zelfs Michael Schumacher, voor mij een meester, heeft voor mij niet gedaan wat ik voor Stroll heb proberen te doen.'

Pijnlijk voor Massa

Stroll is echter van mening dat Massa niet zoveel voor hem heeft betekend. 'Ik was dus van slag toen ik de woorden van Stroll las, want het is niet hoe ik het zie. Er is echter geen probleem', legt Massa uit. 'Ik heb heel veel voor hem gedaan, met alle nederigheid. Toen ik hem voor het eerst ontmoette, was hij zeven jaar oud. Ik vond het dus leuk om zijn teamgenoot te zijn, zodat ik hem kon helpen. Toen hij arriveerde in de Formule 1, had hij moeite om de snelheid te vinden, de auto te begrijpen en uit te vinden hoe de banden werken, aangezien hij pas 18 jaar was', blikt de Braziliaan terug.

Voor de voetbalfans op F1 Maximaal hebben we een spelletje gecreëerd. Denk jij dat je het beste Eredivisie-elftal met spelers van alle Eredivisie-clubs kunt samenstellen? Dan is de Gratis Voetbal Manager voor jou het ultieme spel voor het nieuwe seizoen! Bovendien valt er nog een hele leuke prijs mee te winnen ook!

1 reacties

  1. Maurits Kappetijn

    Maurits Kappetijn

    10 Aug 2018 om 18:05

    Strolliebollie is ook zo lekker sociaal begaafd ook...

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven