Like ons!
Hungaroring lijkt plek op Formule 1-kalender te behouden na flinke investeringsplannen

Formule 1

Hungaroring lijkt plek op Formule 1-kalender te behouden na flinke investeringsplannen

De Hungaroring was lange tijd een onzeker punt op de Formule 1-kalender voor de komende jaren. Het circuit in Boedapest zou in veel opzichten aan vervanging toe zijn en er was dan ook veel geklaag te horen. Gelukkig liggen er voor de Hongaren flinke investeringen in het verschiet.

Ook na de afgelopen Grand Prix op de Hungaroring was er veel te doen om de baan. Verschillende coureurs haalden de term 'mickey mouse-baan' wederom naar voren, omdat de baan erg smal zou zijn en weinig ruimte zou bieden voor inhaalacties. Bovendien was er veel kritiek op het onderhoud van het asfalt en zou het circuit op veel plekken hobbelig zijn.

F1technical.net meldt echter dat er na 2019 veel veranderingen zullen plaatsvinden. Een medewerker van het circuit liet in gesprek met het medium weten dat er meerdere partijen zijn die heil zien in een investeringsproject, die veel problemen uit de weg zullen helpen. Hiermee moet de Hungaroring ook op lange termijn een aantrekkelijke stop blijven voor de Formule 1. (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven