Like ons!
Ondertussen in Singapore | Ricciardo duwt Verstappen toch maar niet te water

Formule 1

Ondertussen in Singapore | Ricciardo duwt Verstappen toch maar niet te water

Tussen al het belangrijke nieuws, en vanwege de nieuwe 'vrijheden' die de Formule 1-teams sinds het vertrek van Bernie Ecclestone hebben inzake posts op social media, kun je in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de nieuwe rubriek 'Ondertussen in ....' op de hoogte van de zin en onzin uit de paddock en rondom het circuit.

Ricciardo duwt Verstappen maar niet in het water: 'Te hoog hier'

Daniel Ricciardo werd tijdens een liveinterview op Facebook door de fans gevraagd of hij Max Verstappen, die naast hem zat, niet even het water in kon duwen. Ricciardo moet lachen om de vraag en kijkt naar beneden. 'Het is iets van tien meter, te hoog hier. Laten we dat maar niet doen.'

Moeder Max aanwezig

Max Verstappen heeft niet iedere race meer de aanwezigheid van Raymond Vermeulen of Jos Verstappen. In Singapore is hij in ieder geval vergezeld van moeder Sophie, die naar Azië is afgereisd.

Foto Red Bull zorgt voor grappen

Na Monza was de naam 'wingman' onderdeel van het gesprek. Is Ricciardo de wingman van Verstappen?

Verstappen en Ricciardo doen riksja-tour over circuit

Max Verstappen en Daniel Ricciardo hebben zich al goed aangepast aan de Aziatische cultuur. Al is de traditionele riksja wel een opvallende verschijning tussen de wolkenkrabbers van het Marina Bay Street Circuit.

 

 

Cijfers boeien Raikkonen niet: 'Ook niet mijn leeftijd'

Tijdens de persconferentie confronteert Lewis Hamilton Kimi Raikkonen met het feit dat hij straks de oudste coureur in de Formule 1 is. Maar zoals wel vaker kan het 'the Iceman' niet bekoren.


Verstappen wordt niet vrolijk van voedsel

De beroemde video van de doerian krijgt mogelijk een opvolger in Singapore. Red Bull heeft een video gedeeld waarin Max Verstappen en Daniel Ricciardo ander voedsel proberen. Er komt vast een video achteraan.

Uitzicht voor Verstappen en Ricciardo

Max Verstappen en Daniel Ricciardo hadden vast weer één of andere promo-evenement donderdag in Singapore. De heren genoten van het uitzicht dat ze voorgeschoteld kregen. Verstappen onder het genot van een Red Bull.

Jack Plooij weet het niet meer

Het lijkt er op dat Jack Plooij in Singapore zijn vierkantje, dat tegenwoordig al een rechthoek is, nu helemaal 'kwijt' is.

Wat zijn Alonso en Johnson van plan?

Lang leve de cryptische video's op social media. Vandaag verscheen er eentje met Fernando Alonso en meervoudig NASCAR-kampioen Jimmie Johnson. Het filmpje sluit af met 'twee kampioenen, wordt vervolgd'. Wij zijn benieuwd.

Welkom Jaxx Gí van der Garde

Ok, misschien niet helemaal 'Ondertussen in de F1', maar toch het vermelden meer dan waard met een hartelijke felicitatie van de redactie. Giedo van de Garde en zijn vrouw zijn de trotse ouders geworden van een zoon. Dat deelde de ex-Formule 1-coureur en huidig commentator/analist mee via zijn Twitter-account. De kleine Van der Garde heeft de naam Jaxx Gí mee gekregen. (Foto: Twitter-account Giedo van der Garde)

Gasly bereidt zich voor op GP Singapore met PlayStation

In het krachthonk zitten? Nekoefeningen doen? Nee joh, Pierre Gasly zit rustig thuis te gamen! De Fransman deelt op Twitter hoe hij zich voorbereidt op het komende raceweekend in Singapore.

Raikkonen geshopt in een Sauber-pak

Kimi Raikkonen is door fans alvast geshopt in een Sauber-tenue. De Fin maakte dinsdag bekend dat hij de komende twee seizoenen voor de Zwitserse renstal gaat rijden.

Raikkonen naar Sauber

Giedo van der Garde, die in het verleden voor Sauber heeft gereden, heeft een nieuwe naam voor Sauber bedacht nu Kimi Raikkonen daar volgend seizoen gaat rijden.

2 reacties

2 reacties

 1. HAMALO

  HAMALO

  13 Sep 2018 om 15:03

  Quote van NEPPATSREV
  Net als Leclerc, is ook deze jongen te snel gepromoveerd. Ik hoop dat hij het gaat redden, want naast Max gaat hij een zware kluif te verduren krijgen.
  Beste Nep.....

  Ik ben het niet eens met jou visie, alhoewel jij alles in jou visie zo ziet. Ik persoonlijk vind het alleen maar mooier voor de Formule 1 met al die jonge honden. Ik wil net als toendertijd het gevecht tussen 2x kampioen Alonso vs Lewis Hamilton de rooie zien, dat is de reden waarom ik naar de Formule 1 kijk. Ik wil liever Hamilton vs Verstappen in één team. Nou Vettel vs Le Clerc dat is een grote droom en als Me Clerc ook nog net als Lewis Hamilton gaat knokken dan ben ik satisfy als kijker. Ik ben aan het duimen.
 2. NEPPATSREV

  NEPPATSREV

  11 Sep 2018 om 20:15

  Net als Leclerc, is ook deze jongen te snel gepromoveerd. Ik hoop dat hij het gaat redden, want naast Max gaat hij een zware kluif te verduren krijgen.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven