Like ons!
Arrivabene openhartig: 'Heb excuses gemaakt naar Bottas'

Formule 1

Arrivabene openhartig: 'Heb excuses gemaakt naar Bottas'

Maurizio Arrivabene heeft zijn verontschuldigingen aan Valtteri Bottas aangeboden na zijn uitspraken, ondanks dat hij wist dat er commotie over zou ontstaan. Dat zei de teambaas van Ferrari in een uitgebreid interview met Autosprint.

Arrivabene zei dat de Fin de ‘butler’ van Lewis Hamilton was. ‘Ik was me ervan bewust dat die opmerking tot controverse zou leiden’, zegt hij. ‘Het was geen leuke taal. Ik heb contact gehad met Bottas en omdat ik hem respecteer, heb ik mijn excuses gemaakt. Op dat moment kwam het uit mijn mond en het laatste waar ik toen aan dacht was de persoon Valtteri, die een aardige jongen is. Hij begreep het gelukkig’.

'Ferrari mist koelbloedigheid'

In het interview ging de teambaas ook in op de verschillen in effectiviteit tussen Mercedes en Ferrari. 'Mercedes heeft een dosis koelbloedigheid die wij nog niet hebben’, zegt Arrivabene. ‘Dat komt door het feit dat wij nog een jong team zijn’, refereert de Italiaan naar de ervaring van de Mercedes-kopstukken, die groter is dan bij die van Ferrari. (Foto: Ferrari F1 Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven