Like ons!
F1 in het kort | Hamilton knalt bijna achterop Vettel, 'Seb' raakt de muur in VT2

Formule 1

F1 in het kort | Hamilton knalt bijna achterop Vettel, 'Seb' raakt de muur in VT2

In de rubriek 'Formule 1-nieuws in het kort' houdt F1Maximaal u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een groter artikel, maar uiteraard wel belangrijk is om te vermelden.

Vettel raakt de muur

Sebastian Vettel heeft in de tweede vrije training de muur geraakt. Hierdoor was zijn vrije training voortijdig ten einde. Hij kon wel de pitstraat halen, maar had vermoedelijk last van een lekkage in de radiator.

Hamilton en Vettel crashen bijna

Het scheelde niet veel of Lewis Hamilton was tijdens de tweede vrije training in Singapore vol op de achterkant van Ferrari-coureur Sebastian Vettel geknald. De Brit van Mercedes verremde zich, maar zag nog net de kans om een touché te vermijden.Ferrari niet geïnteresseerd in Schumacher Jr.

Het team van Ferrari is nog niet geïnteresseerd in de diensten van Mick Schumacher, zo geeft Maurizio Arrivabene te kennen bij Motorsport.com. 'Naar mijn mening is het belangrijkste dat we hem laten groeien, zonder hem druk op te leggen. Zijn recente resultaten zijn ontzettend goed en ik wens hem een prachtige carrière toe. Met een naam die Ferrari-geschiedenis heeft geschreven staat de deur in Maranello uiteraard wel altijd voor hem open.'

Leclerc raakt de muur

Charles Leclerc had een safety car veroorzaakt als hij in de race had gereden zoals hij in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Singapore had gedaan. Bekijk de beelden hieronder.

Vandoorne open IndyCar

Stoffel Vandoorne heeft nog geen stoeltje voor 2019. Tegenover RaceFans.net laat de Belg weten dat hij ervoor open staat om volgend seizoen in de IndyCar te gaan rijden. 'Het hangt wel van de plannen van McLaren af', aldus de coureur.

Meer races vanaf 2021

Formula Passion meldt vrijdag dat Liberty Media overweegt om vanaf 2021 24 Grands Prix per seizoen te gaan organiseren. Daarnaast gaan ze het aantal punten oprekken tot aan de vijftiende plaats op de grid.

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven