Like ons!
Weerupdate | Geringe kans op regen en warme temperaturen in Singapore

Formule 1

Weerupdate | Geringe kans op regen en warme temperaturen in Singapore

Als Red Bull Racing ditmaal wel een goede auto heeft in de regen, kan het weleens het weekend van Max Verstappen gaan worden. Volgens de laatste weersvoorspelling is er zaterdag en zondag 80 procent kans op neerslag voor het weekend van de GP van Singapore, zo meldt Weather.com.

Vrijdag blijft het waarschijnlijk wel droog tijdens de vrije trainingen, met elf procent kans op neerslag. De temperatuur is vrijdag het hoogste met 31 graden, gevolgd door 30 graden op zaterdag en 29 graden op de dag van de race. Zondag valt de regen wel voornamelijk overdag, en niet in de avond als er wordt gereden. Zaterdag valt de regen in de ochtend.

Update | 11:12 uur (16 september 2018) - Waarschijnlijk droge race en warme temperaturen

Voor wie hoopte op een natte race in Singapore is er slecht nieuws. Volgens weerstations als Accuweather blijft het namelijk droog tijdens de race op het Marina Bay Street Circuit.

Het weerplatform meldt dat er een geringe kans op regen is, namelijk twee tot vier procent. Daarnaast zal het nog tot laat in de avond warm worden, zo rond de 30 graden. Een regenrace lijkt dus niet in het verschiet te liggen. (Foto: Red Bull Content Pool) 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven