Like ons!
Plooij weet het nog niet: ‘Verstappen moet een beetje mazzel hebben’

Formule 1

Plooij weet het nog niet: ‘Verstappen moet een beetje mazzel hebben’

Jack Plooij denkt dat Max Verstappen ook een beetje geluk moet hebben in het raceweekend in Singapore. De pitreporter van Ziggo Sport vraagt zich ook af of Sebastian Vettel de komst van Charles Leclerc wel ziet zitten.

‘Vorig jaar startte Max geweldig vanaf de tweede plaats. En natuurlijk gaat hij alles geven om weer die eerste startrij te halen maar hij moet een beetje mazzel hebben’, zegt Plooij tegen Giel Beelen op Radio Veronica.

'Voor Vettel weet ik het nog niet'

Het nieuws van deze week was de coureursruil tussen Ferrari en Sauber wat betreft Kimi Raikkonen en Charles Leclerc. Maar wat Vettel van die ruil vindt, weet de journalist en tandarts niet. ‘Voor Ferrari is het een slimme zet om Leclerc in te ruilen voor Raikkonen. Voor Vettel weet ik het nog niet'.

'Die had liever Raikkonen als secondant naast zich gehad. Leclerc denkt gewoon ‘opzij, opzij, opzij, ik moet erbij’. Die gaat gewoon voor zijn eigen kansen', zegt Plooij. 'Dat is voor Vettel niet handig. Ferrari wil graag het constructeurskampioenschap winnen en Vettel wil graag bij de coureurs wereldkampioen worden. Maar Ferrari denkt ‘met die Leclerc hebben we nog een mannetje die voor de overwinning wil gaan dus maximale punten’’, eindigt hij.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven