Like ons!
Ferrari vindt conceptauto 2021 'een beetje bedroevend'

Formule 1

Ferrari vindt conceptauto 2021 'een beetje bedroevend'

Ferrari is niet onder de indruk van de conceptauto's die Ross Brawn vrijdag heeft gepresenteerd in Singapore. Dat vertelde Maurizio Arrivabene op de persconferentie voor teambazen in Singapore. Dit terwijl Brawn nog zei 'dat er erg positief' werd gereageerd vanuit de teams.

'Ik heb een paar dagen geleden mogen kijken naar de afbeeldingen. Het is een goede oefening. Ik heb onze engineers gevraagd wat zij ervan vonden. Ze waren van mening dat het concept een beetje teleurstellend was en dat het leek op een oude Champ Car, maar nogmaals: Het is maar een oefening', zei Arrivabene.

Budgetplafond Formule 1

Ook ging hij in op het budgetplafond (130 miljoen red.), dat waarschijnlijk in 2021 volledig ingevoerd zal worden. 'Iedereen heeft het doel om geld uit te sparen en kosten te reduceren. De vraag is niet wat, maar de vraag is hoe. Hoe willen we dat doen? Hoe willen we dat de Formule 1 toppunt van de autosport blijft? Hoe moeten we door blijven gaan met het ontwikkelen van auto's die fans trekken? Dat is geen eenvoudige vraag. Iedereen heeft zo zijn eigen standpunten, maar uiteindelijk bereiken we wel een akkoord', aldus de chef van Kimi Raikkonen en Sebastian Vettel.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven