Like ons!
Horner reageert op Wolff: ‘Wij investeren in een tweede team, Mercedes niet’

Formule 1

Horner reageert op Wolff: ‘Wij investeren in een tweede team, Mercedes niet’

Toto Wolff baalt van het feit dat Esteban Ocon nog geen stoeltje heeft weten te bemachtigen in een van de Formule 1 teams voor het komende seizoen. De getalenteerde Mercedes protegé was dit seizoen al goed voor 45 punten in de Force India en bezet een tiende plaats in het coureurs kampioenschap, maar dit heeft niet tot contractverlenging geleid.

Christian Horner uitte duidelijk zijn mening over de situatie bij Mercedes: 'Wij hebben geïnvesteerd in een tweede team en dit heeft zijn vruchten afgeworpen met doorstromende talenten. Het is de enige echte manier om er zeker van te zijn dat talenten die onder contract staan, verzekerd zijn van een stoeltje binnen de Formule 1'.

'Toto heeft sterke en jonge talenten, maar niet genoeg plek om alle coureurs te laten rijden. Aan het eind van de dag zal hij ze wellicht gewoon moeten laten gaan. Het zou zonde zijn als jongens zoals Esteban Ocon niet in de Formule 1 kunnen blijven rijden, enkel omdat ze onder contract staan bij Mercedes', aldus Horner tegenover Skysports. (foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven