Like ons!
Verstappen-fans opgelet: Red Bull Racing opent tentoonstelling in Milton Keynes

Formule 1

Verstappen-fans opgelet: Red Bull Racing opent tentoonstelling in Milton Keynes

Het heeft even geduurd (tien maanden om precies te zijn), maar nu is hij er dan eindelijk: MK7, de officiële tentoonstelling van het team van Red Bull Racing. Op haar eigen site meldt de equipe van Max Verstappen dat het haar deuren opent voor een historische en unieke Red Bull-ervaring.

In een lege hal op haar fabrieksterrein heeft Red Bull een grote tentoonstelling ingericht, met daarin alle Red Bull-wagens van de afgelopen jaren. Men kan alle bolides van dichtbij bekijken, maar daar blijft het niet bij. Zelfs de 'shoey' van Ricciardo ligt in de vitrines en ook de 'Faces for Charity Wings For Life'-auto is te bewonderen in het mini-museum op Engelse bodem.

Voor fans die langs willen komen is er alleen wel een obstakel. Er dient namelijk van te voren een afspraak gemaakt te worden per mail, iets wat de tentoonstelling een exclusief tintje meegeeft. Ook kunnen er borrels, vergaderingen en heuse privé-rondleidingen gegeven worden in de hal. Over een eventueel prijskaartje is niets bekend gemaakt. (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven