Like ons!
Ondertussen in F1 | Foto: Verstappen deed een stare-down met Verhoeven

Formule 1

Ondertussen in F1 | Foto: Verstappen deed een stare-down met Verhoeven

Tussen al het belangrijke nieuws, en vanwege de nieuwe 'vrijheden' die de Formule 1-teams sinds het vertrek van Bernie Ecclestone hebben inzake posts op social media, kun je in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ....' op de hoogte van de zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Verstappen deed een stare-down met Verhoeven

Max Verstappen deed bij Exact Live een stare-down met Rico Verhoeven.

Ricciardo toont zijn basketbaltalent 

Wist je dat... Daniel Ricciardo ook een professioneel basketbalspeler had kunnen worden? In zijn vrije tijd maakt hij een hele mooie, van héél ver... 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casual baller ???? @stancesocks has a sweet office ????

A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo) on

Verstappen treedt op met illusionist Victor Mids

Max Verstappen is woensdag te gast op Exact Live, de business to business beurs van zijn persoonlijke sponsor Exact. De Red Bull coureur gaat onder andere samen met kickbokser Rico Verhoeven in op het belang van cijfers in de sport, maar had ook nog tijd voor een optreden met illusionist Victor Mids, bekend van het televisieprogramma Mindf*ck.

Max gevat tegen Plooij: 'Anders rij ik het grind in'

Max Verstappen toonde zich vlak voor de start van de Grand Prix van Japan tegenover pitreporter Jack Plooij van Ziggo Sport zo scherp als een mes. Op de suggestie van de verslaggever dat Verstappen meer vooruit dan achteruit moet kijken, reageert de Red Bull-rijder bijzonder gevat. 'Ik mag toch hopen dat ik meer vooruit moet kijken, anders rijd ik het grind in.'

Ricciardo vond Japan te gek, laat staan de sushi

Daniel Ricciardo heeft gemengde gevoelens overgehouden aan het raceweekend in Japan. De Australiër eindigde knap als vierde maar moest zijn race wel beginnen vanaf de vijftiende startplek. De Red Bull-coureur vindt het land wel altijd te gek. Vooral de fans en de sushi.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fresh from his attack through the pack ???? @danielricciardo gives his #JapaneseGP lowdown ???????????? #RedBull #RedBullRacing #DanielRicciardo #F1jp #F1??? #Japan #Suzuka #givesyouwings #????

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven