Like ons!
Update | Ferrari test twee vloeren in eerste training in Mexico

Formule 1

Update | Ferrari test twee vloeren in eerste training in Mexico

Ferrari gaat in Austin een laatste 'package' introduceren wat een aerodynamische update moet bewerkstelligen. Dit is de laatste van het seizoen en eigenlijk de enige kans om het gat met Mercedes te dichten.

Sinds een paar races is de W09 van het team uit Stuttgart dominant. Mogelijk brengt de update Ferrari weer iets dichterbij Mercedes. Wat de update precies behelst weten bronnen van Motorsport Italië niet. (foto: Ferrari Media)

Update 14.47u - Nieuwe vloer en bargeboards voor Ferrari

De aangekondigde update aan de auto van Ferrari blijkt om een nieuwe vloer en aangepaste bargeboards te gaan. Ze hebben het stuk rond de diffuser langer gemaakt, een beetje zoals Red Bull Racing het doet. Foto's vind je op op de site van Motorsport.com.

Update 26-10, 19.30u - Ferrari test twee vloeren in eerste vrije training in Mexico

Ferrari heeft tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico direct het verschil tussen de oude en nieuwe vloer getest. Het doel was om de prestaties van beide vloeren op een constante snelheid met elkaar te kunnen vergelijken. Kimi Raikkonen testte de vloer de eerste helft van de training, terwijl Sebastian Vettel er het laatste half uur mee reed.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven