Like ons!
Hamilton baalt van gebrek aan wiel-aan-wiel-gevechten met Vettel

Formule 1

Hamilton baalt van gebrek aan wiel-aan-wiel-gevechten met Vettel

Lewis Hamilton heeft te kennen gegeven dat hij het jammer vindt dat hij niet vaker wiel aan wiel heeft kunnen vechten met titelrivaal Sebastian Vettel. De Brit had op meer races gehoopt, zoals de openingsronde in Monza was.

‘Ik hou van dat soort races en gevechten’, zegt Hamilton tegen Crash.net. ‘Ik wou dat ik ze vaker had gehad. Om het rechtstreeks op te nemen tegen je concurrent, om te kijken wie er eerder remt of wie hapert. Het is de ultieme uitdaging voor je mentale stabiliteit onder druk.’

‘De race die we hadden zoals op Monza. Ik zou het geweldig vinden om dat elke race te hebben’, luidt het voorbeeld van de Mercedes-coureur. In Italië gingen Hamilton en Vettel de eerste bochten wiel aan wiel, totdat de Duitser spinde in de eerste chicane.

'Ferrari is performance kwijtgeraakt en dat is moeilijk voor ze'

Op dat moment dacht Hamilton dat zulk soort races dit seizoen vaker zouden komen maar dat komt tot nu toe bedrogen uit. ‘Om heel eerlijk te zijn, dacht ik dat het er vaker zo aan toe zou gaan omdat ze toen zo sterk waren in de laatste twee races. Maar ze zijn veel performance kwijtgeraakt en dat was moeilijk voor ze.’ Dat vindt Hamilton jammer. ‘Helaas is dit niet gebeurd. Maar het doet niets af aan onze geweldige prestatie en onze vreugde.’ (Foto: Mercedes AMG F1)

1 reacties

  1. Joko1972

    Joko1972

    11 Oct 2018 om 19:21

    Verstappen doet niet anders en die krijgt steeds straffen

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven