Like ons!
Norris over vrije trainingen: 'Voorbereiding voor volgend jaar'

Formule 1

Norris over vrije trainingen: 'Voorbereiding voor volgend jaar'

Volgend jaar zal Lando Norris voor McLaren in de Formule 1 rijden. Dit jaar heeft hij al een aantal vrije trainingen voor het team gedaan. 'Die zijn als voorbereiding voor volgend jaar', zei hij daarover tegen Motorsportweek.

'En veel ervan gaat ook om de banen leren kennen, zodat ik niet volgend jaar de hele eerste training bezig ben met ze leren kennen en op gang komen. Maar ook al is het vooral voorbereiding voor volgend jaar, nog steeds is het mijn doel om goed te rijden, geen fouten te maken, goede feedback te geven aan de engineers en de auto te verbeteren voor het weekend en vooral voor volgend jaar', vult hij aan.

'Mezelf al bewezen'

Hij vindt dat hij zichzelf tijdens de trainingen niet meer hoeft te bewijzen: 'Ik heb mezelf al bewezen. Ik heb een contract getekend voor volgend jaar en nu gaat alles overal perfect. Ik ben wat relaxter, en dat is goed.' Op het moment staat Norris derde in het Formule 2-kampioenschap, achter George Russell, die volgend jaar voor Williams gaat rijden, en Alexander Albon. (Foto: McLaren / LAT Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven