Like ons!
Vettel: 'Ik ben blij dat we op schootsafstand zijn'

Formule 1

Vettel: 'Ik ben blij dat we op schootsafstand zijn'

De Ferrari's oogden sterk in Amerika. Sebastian Vettel wist zich als tweede te kwalificeren en Kimi Raikkonen wist de derde tijd neer te zetten. Lewis Hamilton, de man in uitstekende vorm, wist wederom pole position te pakken.

Ondanks een sterke kwalificatie van de Ferrari's leken beide coureurs niet bijzonder tevreden met het resultaat. Vettel was na de geblokte vlag vloekend over de boordradio te horen: 'Op hoeveel hebben we verloren? Zes honderdste? ****. ****' na afloop sprak Vettel genuanceerder: 'Het is jammer dat we op zo weinig tijd verloren hebben. We hebben goede laps neergezet en ik ben blij dat we op schootsafstand zijn.'

Raikkonen reageerde zoals gebruikelijk kalm op de resultaten: 'We waren te langzaam, maar hebben een positieve dag gehad. Het wordt een lange race, ik ga proberen goed te starten en vanaf dan zien we wel verder', zei de toekomstig Sauber-coureur.

Vettel krijgt 3 plaatsen gridstraf morgen, naar aanleiding van een eerder incident tijdens de vrije training. De Duitser wist niet genoeg te vertragen nadat er grind op het circuit terecht gekomen was door zijn toekomstig teamgenoot Charles Leclerc. Dit betekent dat Raikkonen vanaf P2 zal starten morgen. (Foto: Ferrari F1 Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven