Like ons!
Horner: 'Ricciardo uitte frustratie door flink tegen de muur te slaan'

Formule 1

Horner: 'Ricciardo uitte frustratie door flink tegen de muur te slaan'

Christian Horner is in de Britse media ingegaan op de uitvalbeurt van Daniel Ricciardo. De coureur uit Perth viel na negen ronden uit op het Circuit of the Americas met naar verluidt batterijproblemen. De teambaas van Max Verstappen geeft aan flink te balen.

'Het leek op eenzelfde incident als in Bahrein, maar hopelijk is dat niet het geval', steekt Horner van wal bij Sky Sports. Ik hoop dat we nog genoeg motorcomponenten in onze pool hebben voor Daniel. Hij zal zeer waarschijnlijk wel even een gesprek gaan voeren met zijn toekomstige werkgever. Het gebeurt nu voor de zoveelste keer en ook Daniel wordt er boos van.'

Ricciardo sloeg tegen muur

Dat Ricciardo écht heel erg boos was, blijkt wel uit de volgende woorden van Horner. 'Hij heeft zijn frustratie geuit door even flink tegen de muur aan te slaan', vervolgt de Brit. 'Hij weet echter dat wij er weinig aan kunnen doen. Hij had echt mee kunnen vechten om het podium, maar dat wordt hem wederom niet gegund. Hopelijk komen er geen gridstraffen in Mexico. Daar zijn zowel Daniel als Max erg competitief normaal gesproken.' (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven