Like ons!
Ricciardo ziet Verstappen tweede worden: 'Dat maakt het nog zuurder'

Formule 1

Ricciardo ziet Verstappen tweede worden: 'Dat maakt het nog zuurder'

Max Verstappen wist zich vanaf een achttiende startplek naar een tweede plek te knokken in de Verenigde Staten. De race ontvouwde zich in het voordeel van de Nederlandse Red Bull-coureur en daar had ook Daniel Ricciardo van kunnen profiteren als hij niet was uitgevallen met batterijproblemen. De coureur uit Perth reed enkele seconden voor zijn teamgenoot op het moment van uitvallen.

'Het is ongelooflijk frustrerend om zo vroeg in de race weer uit te vallen', wordt Ricciardo geciteerd door Sky Sports. 'Ik heb momenteel niet het geluk aan mijn zijde. Wat ik nog het meest jammer vind, is dat ik nog maar drie wedstrijden met Red Bull te gaan heb en ik wil nog minstens een keer op het podium belanden.'

Ricciardo wil nog feestje bij Red Bull

'Ik wil nog minstens één keer met het team iets kunnen vieren', vervolgt de 29-jarige rijder bij het Britse medium. 'Dat gevoel wil ik weer ervaren, maar de tijd dringt. Dat is erg lastig om te accepteren en zit me dwars. Als ik dan nu zie hoe de race verder verliep in Austin, dan maakt dat het allemaal nog zuurder. Het had nog zeer interessant kunnen worden voor mij.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

1 reacties

  1. f1maximus

    f1maximus

    23 Oct 2018 om 10:00

    Wordt het volgend jaar nog zuurder voor Dan?

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven