Like ons!
Force India maakt komst Stroll pas bekend na duidelijkheid over toekomst Ocon

Formule 1

Force India maakt komst Stroll pas bekend na duidelijkheid over toekomst Ocon

Een sportief gebaar van het team van Force India. Na de financiële overname van Canadees Lawrence Stroll heeft het er alle schijn van dat zoon Lance, nu nog rijdend bij Williams, een stoeltje bij het roze team zal bemachtigen voor het 2019-seizoen. Echter wacht Force India met het bevestigen van die overgang, vanwege de lastige situatie van Esteban Ocon

Het is geen geheim dat Ocon slachtoffer wordt van de geforceerde komst van Stroll. Zowel Ocon als Mercedes-teambaas Wolff spraken al openlijk over een moeilijk scenario, omdat Ocon weinig kans lijkt te hebben op een stoeltje in de Formule 1 in 2019. Bij Force India lijkt men zich erg bewust van de vervelende situatie van Ocon en dus wacht men met het bekendmaken van de komst van Stroll, totdat de toekomst van haar Franse pupil bekend is. 

'We zullen onze nieuwe coureur niet bekendmaken voordat de toekomst van Esteban duidelijk is', aldus teambaas Otmar Szafnauer tegenover Motorsport.com. 'Het zou het beste zijn als hij zelf aankondigt wat hij gaat doen, voordat wij zelf dingen bekendmaken. Alles gebeurt op zijn tijd en we zullen zien wat er gebeurt.' (Foto: Force India F1 Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven