Like ons!
Vettel over mislukt seizoen: 'Niet eerlijk om mij de schuld te geven'

Formule 1

Vettel over mislukt seizoen: 'Niet eerlijk om mij de schuld te geven'

Sebastian Vettel draait een teleurstellend seizoen. Waar hij met zijn Ferrari bij vlagen sneller lijkt dan de Mercedessen, komt de Duitser dit jaar niet goed uit de verf en een wereldtitel zit er dan ook wederom niet in. Ondanks persoonlijke fouten vindt Vettel dat de oorzaak van de tegenvallende prestaties niet alleen bij hem te zoeken valt. 

In een uitgebreid interview met Ziggo Sport blikt Vettel terug op het de verreden races dit seizoen en neemt het daarin op voor zichzelf. 'Iedereen heeft zijn eigen mening over wat er allemaal gebeurd is. Je kunt er op verschillende manieren naar kijken en heb dan ook allerlei dingen gehoord. In ieder geval vind ik dat ik niet als enige aan te wijzen ben voor de resultaten.'

De Ferrari-coureur ziet namelijk Mercedes ook als bepalende factor in het geheel. 'Er zijn gewoon erg veel variabelen die je seizoen kunnen maken of breken. Zo was Mercedes op sommigen momenten ook gewoon heel erg sterk. Daar kun je niet omheen. Daarnaast moest ik vaak achteraan beginnen door een spin of iets anders, dat helpt ook niet mee. Ik loop natuurlijk niet graag achter de feiten aan.' (Foto: Ferrari F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven