Like ons!
Marko zeer onder de indruk: 'Met Sakura kan niemand concurreren'

Formule 1

Marko zeer onder de indruk: 'Met Sakura kan niemand concurreren'

Dat Helmut Marko fan is van Honda moge inmiddels wel duidelijk zijn. Maar de adviseur van Red Bull Racing heeft tegenover Servus TV een opmerkelijke uitspraak gedaan. De Oostenrijker lijkt ervan overtuigd dat Honda op termijn ook Ferrari en Mercedes voorbij gaat streven.

'Met Sakura (fabriek Honda, red.) kan überhaupt niemand concurreren', heeft Marko op de Oostenrijkse zender laten weten. In Sakura kan de motor bijvoorbeeld volledig in race-stand getest worden. Iets wat Renault niet kan in Viry-Chatillon. 

Band met Renault werd steeds zwakker

Christian Horner gaat in gesprek met Motorsport-total.com nog maar eens in op de relatie met Renault, die volgens hem in 2016 is veranderd. 'Onze relatie werd minder in 2014 en 2015 en viel eigenlijk stil in 2016, toen Renault met haar eigen team is begonnen', kijkt de Brit terug.

Vreemde relatie

De teambaas probeert de relatie met Renault onder woorden te brengen. 'Het is een zeer moeilijke en rare relatie', zegt Horner. 'Maar we hebben met Honda nu een echt technisch partnerschap in plaats van dat we een betalende klant zijn', heeft de chef van Max Verstappen vertrouwen in de toekomst. (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven