Like ons!
Ocon blij met ‘psycholoog’ Wolff: ‘Hij begrijpt ieder mens en zijn behoefte’

Formule 1

Ocon blij met ‘psycholoog’ Wolff: ‘Hij begrijpt ieder mens en zijn behoefte’

Nog altijd zit Esteban Ocon in onzekerheid over of en zo ja waar, hij volgend jaar rijdt in de Formule 1. Mercedes-teambaas Toto Wolff doet er alles aan om de 22-jarige Fransman, die uitmaakt van het Mercedes Juniorteam, ergens onder te brengen voor volgend seizoen, iets dat Ocon erg kan waarderen.

‘Hij begrijpt iedere persoon, zijn behoeften en het grote plaatje, dat is heel goed’, complimenteert Ocon Wolff bij Motorsport-Total. ‘Dat is een groot talent voor een man als hij. Hij vertrouwt mij en wanneer hij voor een coureur kiest, dan bekommert hij zich ook echt over hem. Veel programma’s hebben die filosofie niet, maar bij Mercedes is het anders.’

'Williams moet beslissen'

Ocon en Mercedes richten hun pijlen volledig op Williams, het team dat, naast Toro Rosso en Force India (waar alles erop wijst dat Lance Stroll in gaat stappen, red.), het enige team is waar nog stoeltjes te vergeven zijn. ‘Williams moet beslissen. We zullen zien wat er gebeurt. Een overstap naar een andere raceklasse ziet hij niet zitten. ‘We hebben besloten dat niet te doen.’ (Foto: Force India F1 Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven