Like ons!
Hamilton houdt rekening met Red Bull in Brazilië: 'Ze zullen hier ook snel zijn'

Formule 1

Hamilton houdt rekening met Red Bull in Brazilië: 'Ze zullen hier ook snel zijn'

Lewis Hamilton verwacht in tegenstelling tot Max Verstappen dat Red Bull Racing wél met Ferrari en Mercedes kan concurreren in Brazilië. De Brit baseert zich op de laatste races, waar er duidelijk progressie is te zijn bij het Oostenrijkse team volgens de wereldkampioen.

'De dominantie van Red Bull Racing in de laatste races was indrukwekkend', zegt hij tegen Autosport. 'Ik ben er zeker van dat ze snel zullen zijn dit weekend, net als Ferrari. Dus we moeten er alles aan doen om ze te verslaan.'

Nog vraagtekens bij Mercedes

Verder zegt Hamilton dat sommige problemen bij Mercedes 'nog steeds een mysterie zijn'. In Mexico deed de W09 het voor geen meter en volgens Toto Wolff kwam dat niet doordat ze de omstreden velgen niet hebben gebruikt. 'De auto is deels nog een mysterie, maar we begrijpen ook veel', laat Hamilton weten.

Max hoopt op hulp van boven

Verstappen denkt dat hij regen nodig heeft om hoge ogen te kunnen gooien in de Grand Prix van Brazilië. Volgens de laatste weersvoorspellingen zal er de komende dagen vijftig procent kans op neerslag zijn.(foto: Mercedes AMG F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven