Like ons!
Vreemde opmerking Wolff: 'Bottas realiseert zich niet wanneer hij gemanipuleerd wordt'

Formule 1

Vreemde opmerking Wolff: 'Bottas realiseert zich niet wanneer hij gemanipuleerd wordt'

Direct na afloop van de eerste vrije training voor de Grand Prix van Brazilië stond Mercedes-teambaas Toto Wolff de media te woord. Tegenover SkySports impliceerde de teambaas dat hij geen hoge pet op heeft van het intellect van Valtteri Bottas.

Bottas fungeerde dit seizoen overduidelijk als tweede coureur bij Mercedes, maar ging daar professioneel mee om. 'Het voelde als Alice in Wonderland', zei Wolff gevraagd naar de vergelijking tussen de line-up Hamilton/Bottas versus Hamilton/Rosberg. 'Valtteri's relatie met Lewis is zoveel beter dan die van Nico. Valtteri is een 'koele Fin'. Hij realiseert het zich niet eens wanneer hij gemanipuleerd wordt of wanneer er spelletjes op de achtergrond gespeeld worden.'

Geen bullshit

'De handboeien zijn af', vervolgde Wolff. 'Valtteri mag voor zijn eigen kans gaan. Dat heeft hij verdiend. Lewis en Valtteri zijn als Yin en Yang. Er worden geen politieke spelletjes gespeeld, er is geen bullshit, maar we zullen Valtteri geen overwinning cadeau geven. Lewis wil zo veel mogelijk races winnen. Valtteri moet het zelf verdienen.' (Foto: Mercedes AMG F1 Team)

1 reacties

  1. Epol611

    Epol611

    9 Nov 2018 om 17:38

    Quote “ er worden geen politieke spelletjes gespeeld “ wat een buulshiit. Het spel is al gespeeld !!!

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven