Like ons!
Brown: Dieptepunt McLaren komt door slecht leiderschap

Formule 1

Brown: Dieptepunt McLaren komt door slecht leiderschap

De ondermaatse prestaties van het Formule 1-team van McLaren liggen aan een tekort aan samenhang van het vorige managementteam. Dat is de mening van Zak Brown, de huidige CEO van het Britse team. Brown wil geen namen noemen, maar belicht wel dat het management van McLaren F1 te weinig aandacht heeft besteed aan alles wat er om hen heen gebeurde.

“Vanuit mijn oogpunt is de huidige situatie van McLaren ontstaan door een tekort aan samenhang in het leiderschap van afgelopen jaren. Ik wil niet naar een specifieke manager wijzen, maar liever het tekort aan aandacht voor alles wat er in de Formule 1 gebeurd aankaarten,” vertelde Brown aan het Spaanse El Mundo Deportivo.

Vorig jaar was ons dieptepunt

Na wederom een teleurstellend seizoen richt McLaren zich op volgend jaar, met een geheel nieuw rijdersduo in Carlos Sainz en Lando Norris. Brown vervolgt: “Nu zijn we onderweg naar herstel en we proberen ons te verbeteren op alle gebieden, maar totdat we een nieuwe wagen op de weg hebben kan niemand zien welke stap we vooruit hebben gezet. Ik denk dat dit jaar ons dieptepunt is geweest.” (McLaren/LAT Images)

1 reacties

  1. Matan

    Matan

    5 Dec 2018 om 20:40

    Lul dat je bent , hopelijk zetten ze je bij het oude huisvuil volgend seizoen. AMATEUR Zak Brown.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven