Like ons!
Ricciardo mistte wat steun: Sommigen hielpen minder

Formule 1

Ricciardo mistte wat steun: Sommigen hielpen minder

In de allerlaatste podcast die Daniel Ricciardo hield met zijn oude werkgever Red Bull Racing liet de Australiër doorschemeren zich minder gesteund te voelen tijdens de tweede helft van afgelopen seizoen. Ricciardo won de Grand Prix van Monaco, maar ging in de periode daarna nadenken over zijn toekomst en over een eventuele overstap naar een ander team. In deze periode merkte hij dat er mensen waren die hem hielpen, maar ook een aantal die hem minder gingen hielpen.

Wanneer er wordt teruggeblikt op de tweede helft van afgelopen seizoen vertelt Ricciardo: 'Het was een stuk lastiger dan 2015, vooral naast de baan. Er waren mensen die me hielpen, anderen minder… en veel andere zaken. De tijd zal het leren.' Ricciardo refereert aan 2015, toen het team van Red Bull een slecht seizoen doormaakte en hij uiteindelijk als achtste eindigde in het eindklassement.

2015 stond ook in het teken van het dodelijke ongeluk van Jules Bianchi, iets wat bij iedereen zijn sporen naliet, ook bij Ricciardo: 'Het verdwijnen van Jules raakte me meer dan ik ooit had gedacht. Het was een speciaal moment in mijn leven, waarin ik veranderde en de persoon werd die ik nu ben.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven