Like ons!
Wolff op krukken na eindejaarsfeest Mercedes F1

Formule 1

Wolff op krukken na eindejaarsfeest Mercedes F1

Toto Wolff heeft tijdens het feest wat Mercedes F1 organiseerde om het eind van het seizoen te vieren een blessure opgelopen aan zijn voorste kruisband. Tijdens het feest in Abu Dhabi waarin Lewis Hamilton de race wist te winnen nadat hij eerder dit seizoen de wereldtitel al had veiliggesteld, blesseerde Wolff zijn ACL dusdanig dat hij nu op krukken loopt.

De blessure kwam aan het licht tijdens een evenement van teamsponsor Hewett-Packard, waar Wolff was uitgenodigd om te spreken. ‘Iets teveel gefeest en de voorste knieband gaf het op’, zo legde Wolff het uit volgens crash.net. ‘Eén van de zeer bekende coureurs die daar aanwezig waren zei me dat in je lichaam alleen je hersenen werken, de rest is een wrak.’

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Wolff een ernstige blessure oploopt. In de voorbereiding op het seizoen van 2015 brak hij al eens een knieschijf en een jaar eerder brak de Duitser zijn schouder, sleutelbeen, elleboog en pols tijdens een fietstocht gedurende een teamevenement. (foto: Mercedes AMG F1) 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven