Like ons!
Update | Costa wijst problemen met Mercedes-motor voor 2019 van de hand

Formule 1

Update | Costa wijst problemen met Mercedes-motor voor 2019 van de hand

Mercedes kende dit seizoen een terugslag in de ontwikkeling voor de motor van 2019. Volgens teambaas Toto Wolff vielen de verwachtingen van het nieuwe concept dat het team vooruit moest brengen tegen.

‘We hebben een terugslag gehad met de motor’, zei Wolff op een evenement van sponsor Hewlett Packard. ‘We dachten dat het nieuwe concept ons verder zou brengen. Maar deze jongens (de medewerkers op de Mercedes-fabriek, red.) zijn heel ambitieus dus ik ben optimistisch.’

'In de eerste kwalificatie laat iedereen zien wat ze kunnen'

De Formule 1 gaat de winter in en daarmee begint een lange periode van onzekerheid over wie er volgend jaar de lakens uit gaat delen in de koningsklasse. Wolff denkt zelfs dat het nog heel lang duurt voordat er een tipje van de sluier wordt opgelicht. ‘Tijdens de kwalificatie in Melbourne weten we het, want dan laat iedereen zien wat hij kan.’ (Foto: Mercedes AMG F1)

Update 8.47u - Costa ontkent problemen met motor

Aldo Costa heeft in een interview met La Gazzetta dello Sport ontkend dat er problemen zijn met de Mercedes-motor van 2019. 'Ik denk dat hij niet goed is begrepen', reageert de technisch directeur op de uitspraken van teambaas Toto Wolff eerder in de media.

'Als je een motor met nieuwe concepten op de testbank plaatst, dan zal er altijd iets zijn dat niet werkt', vervolgt hij. 'Maar dat is niets dramatisch', aldus Costa in de Italiaanse media.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven