Like ons!
Formule 1-avond voor goede doel met Coronel, Kalff en Van der Grint op 19 december

Formule 1

Formule 1-avond voor goede doel met Coronel, Kalff en Van der Grint op 19 december

In Culemborg wordt op woensdagavond 19 december een speciale Formule 1-avond georganiseerd. Op een middelbare school in de Gelderse stad zullen Tom Coronel, Kees van der Grint en Allard Kalff hun unieke ervaringen delen met het aanwezige publiek en bovendien worden er uitzonderlijke items geveild. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel.

Het initiatief voor dit idee komt van tieners Mees Breukelman, Cornee van de Grint, Anika Kilian en Rob Vergouwen. Zij zetten zich in voor Matchis, het centrum voor stamceldonatie. Samen met de Nederlandse race-iconen hebben zij een vermakelijke avond weten samen te stellen, waar naast memorabele herinneringen ook interessante dingen geveild zullen worden. Zo is het gedragen ondershirt van Max Verstappen te bemachtigen, maar ook gedragen racehandschoenen van Charles Leclerc of de helm van Nico Hülkenberg.

Aanmelden voor Formule 1-avond in Culemborg

De avond bijwonen? Dat kan! Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar actieweek@kwc-culemborg.nl. Voor meer informatie en een overzicht van de speciale items die geveild zullen worden klik je HIER. (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven