Like ons!
Racing Point wil weer van naam veranderen: ‘Hoop dat we iets beters vinden’

Formule 1

Racing Point wil weer van naam veranderen: ‘Hoop dat we iets beters vinden’

Volgens Otmar Szafnauer is het heel goed mogelijk dat Racing Point weer van naam gaat veranderen. De teambaas van de renstal, die afgelopen zomer werd overgenomen door Lawrence Stroll, hoopt dat het team onder een betere naam rijdt volgend seizoen.

Racing Point begon het seizoen 2018 als Force India, maar door de overname, die moest worden gerealiseerd vanwege geldnood, werd de naam Racing Point Force India. Begin december werd bekend dat het team als Racing Point door het leven zal gaan, maar daar komt het team van coureurs Sergio Perez en Lance Stroll mogelijk op terug.

‘Racing Point was een kant en klaar bedrijf dat werd gebruikt om de activa van Force India te kopen’, zegt Szafnauer in Beyond the Grid, de podcast van de Formule 1. ‘Het zou dus best kunnen dat we weer veranderen (van naam).’

'Zou goed Racing Point kunnen zijn'

De teambaas hoopt zelf wel dat zijn team een betere naam gaat vinden dan die het nu draagt. ‘Er is nog altijd een kans dat we naar de Formule 1-commissie gaan (die de naam van het team moet goedkeuren, red.) met een andere naam. Maar het zou ook heel goed Racing Point kunnen zijn als we niets beters hebben. Ik hoop dat we iets beters vinden.’ (Foto: Force India F1 Team)

2 reacties

 1. bullfrog

  bullfrog

  14 Dec 2018 om 12:22

  pink panther F1 Team
 2. bullfrog

  bullfrog

  14 Dec 2018 om 12:21

  moneypit F1 Team

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven