Like ons!
Vettel: 'Ik was zo slecht in voetballen dat ik werd weggestuurd bij voetbalclub'

Formule 1

Vettel: 'Ik was zo slecht in voetballen dat ik werd weggestuurd bij voetbalclub'

In een hilarische video met Kimi Raikkonen en Sebastian Vettel doet de laatstgenoemde coureur het een en ander uit de doeken over zijn niet al te lange voetbalcarrière. De Duitse rijder stelt dat hij op jonge leeftijd graag wilde voetballen, maar al na enkele trainingen weg werd gestuurd bij zijn plaatselijke vereniging.

Tijdens de 'Bwoah'-challenge was het de bedoeling dat Raikkonen allerlei vragen zou stellen aan zijn teamgenoot, waarbij Vettel zoveel mogelijk het Raikkonense 'bwoah' moest zeggen. Tijdens de beantwoording van die vragen kwamen er een aantal opmerkelijke anekdotes naar voren.

'Ik wilde vroeger altijd graag voetballen, maar dat heeft niet heel lang geduurd', vertelt de meervoudig wereldkampioen in de Formule 1. 'Ik was zo slecht dat ik bij mijn vereniging ben weggestuurd. Ze vertelden me heel duidelijk dat ze me niet in het team wilden, dus ja, daar ging mijn droom. Desondanks houd ik nog steeds veel van die sport en ik kijk graag naar Eintracht Frankfurt.'

Vettel en Raikkonen zien tanken tijdens pitstops graag weer terugkomen

Ook kwam de vraag naar voren of Vettel graag het tanken tijdens de pitstops in Formule 1-races terug wil zien. 'Jazeker', zegt hij resoluut. 'Op die manier zullen de auto's veel lichter worden, omdat je met minder brandstof rijdt. Dat maakt alles veel beter omdat er meer actie op de baan zal zijn.' Raikkonen vult aan: 'Ik ben het met je eens. Je zult veel meer vrijheid hebben op de baan als het tanken weer terugkomt.' (Foto: Ferrari F1 Team)

Bekijk HIER de hele video van de 'Bwoah'-challenge tussen Raikkonen en Vettel. 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven