Like ons!
Ricciardo: 'Verstappen en ik hebben geweldige tijd gehad ondanks rivaliteit'

Formule 1

Ricciardo: 'Verstappen en ik hebben geweldige tijd gehad ondanks rivaliteit'

Daniel Ricciardo heeft zijn laatste dagen bij Red Bull Racing gehad. De Australiër zette zijn handtekening onder een Frans contract en rijdt zodoende komend jaar voor Renault. Daarmee sluit de 'Honey Badger' een lange periode bij Red Bull af, maar ook een fijne samenwerking met Max Verstappen.

'Eigenlijk is de band tussen Max en mij veel beter geworden dan ik dacht', legt Ricciardo uit in een podcast op de site van Red Bull. 'We zijn alle twee coureurs die tot het uiterste gaan en natuurlijk zorgt dat op den duur voor een clash. Maar onze relatie is verrassend goed geworden en dat koester ik. Die strijdersmentaliteit zorgde namelijk juist voor leuke gevechten en op lange termijn een dolletje onderling. Ik moet zeggen dat we samen een geweldige tijd hebben gehad.'

Ricciardo voorspelt hechtere vriendschap in de toekomst

Ricciardo denkt dat de vriendschap tussen de twee rijders beter zal worden in de toekomst. 'Als ik bij Renault rijd is de rivaliteit tussen ons natuurlijk minder. Dat zorgt ervoor dat we wellicht nog veel beter met elkaar om zullen gaan. Ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven