Like ons!
Geruchten over deal Arrivabene en Sauber, Juventus lijkt serieuzere optie

Formule 1

Geruchten over deal Arrivabene en Sauber, Juventus lijkt serieuzere optie

Over Maurizio Arrivabene doen de geruchten de ronde dat hij bij Sauber zou kunnen tekenen, terwijl de verhalen dat de gewezen teambaas van Ferrari naar Juventus zou kunnen steeds luider worden.

Volgens Motorsport Italia meldden Duitse bronnen dat de man uit Brescia, wiens taken bij de Scuderia zijn overgenomen door Mattia Binotto, weleens bij het Zwitsterse team aan de slag zou kunnen gaan. Toch lijken deze geruchten niet heel serieus te zijn, omdat Arrivabene bij een grote sportorganisatie in zijn eigen land aan de slag zou kunnen.

Arrivabene goed bevriend met voormalig voorzitter Juventus

De naam van de Italiaan wordt namelijk ook al genoemd bij Juventus, waar Arrivabene al lange tijd lid is van de raad van bestuur. Bij de voetbalclub uit Turijn, die de koploper is in de Serie A, zou de oud-bestuurder van Phillip Morris op de radar staan om de functie van ‘managing director’ te vervullen. Bovendien is Arrivabene goed bevriend met Andrea Agnelli, die eerder voorzitter van de club en bestuurder van Ferrari’s moederbedrijf FIAT was. (Foto: Ferrari F1 Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven