Like ons!
Update | CEO van Lamborghini gaat niet terugkeren bij Ferrari

Formule 1

Update | CEO van Lamborghini gaat niet terugkeren bij Ferrari

Het zijn stressvolle dagen bij Ferrari. Na het ontslag van teambaas Maurizio Arrivabene lijkt nu Stefano Domenciali weer terug te keren bij de Italiaanse renstal. Met dat nieuws komt Corriere Dello Sport deze zaterdag. 

Domenciali zou de nieuwe CEO van Ferrari moeten worden. Dat is nu nog Louis Camilleri, de opvolger van de afgelopen zomer overleden Sergio Marchionne. Domenciali heeft een verleden bij Ferrari: tussen 2008 en 2014 werkte hij als teambaas voor de Scuderia. 

Of het definitief tot een terugkeer komt, is nog maar de vraag. Domenciali werkt op dit moment als CEO voor Lamborghini. De producent van exclusieve auto's zal hem niet zonder slag of stoot laten gaan, meent de Italiaanse krant.

Update | 22:00 uur (14 januari 2019) - Domenciali komt niet naar Ferrari

Stefano Domenicali gaat niet terugkeren bij Ferrari. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Motorsport Italië maandag. John Elkann, president van Ferrari, heeft de 53-jarige Domenicali niet weten te overtuigen van een vertrek bij Lamborghini.

Bij Lamborghini heeft men onder leiding van Domenicali alle zaakjes inmiddels goed voor elkaar. De afzet en omzet stijgen flink bij het Italiaanse merk en daarvoor is de oud-teambaas van Ferrari grotendeels verantwoordelijk. Een vertrek van Domenicali zou als 'verraad' worden gezien door de mensen met wie hij samenwerkt, maar zover gaat het dus niet komen. (Foto: Ferrari F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven