Like ons!
Wolff over Russell: 'Ik denk dat we een toekomstige ster in ons team hebben'

Formule 1

Wolff over Russell: 'Ik denk dat we een toekomstige ster in ons team hebben'

Toto Wolff is enthousiast over de jonge coureur George Russell. De Brit staat onder contract bij Mercedes en zal volgend jaar voor Williams in actie komen. De Mercedes-teambaas sprak positief over zijn ervaringen met de toekomstig Formule 1-coureur.

'Toen ik George voor het eerst ontmoette, was hij 15 of 16 jaar oud. Hij vroeg aan mij of ik een afspraak met hem wilde maken. Hij kwam aan in een pak met een das om en een notitieblok onder zijn arm en vertelde mij dat hij de Britse F4 had gewonnen en F3 aan het overwegen was. Ook vroeg de Brit hem of het deuren zou sluiten bij Mercedes, als hij het eerste jaar in de F3 niet met een Mercedes motor zou rijden', vervolgt de Oostenrijker. 'Het was een volwassen vraag voor een jonge coureur, ik merkte toen al dat hij intelligent was en empathisch vermogen had.'

Wolff kijkt er naar uit om met Russell samen te werken in de nabije toekomst: 'Ik denk dat we weer een Britse jongen in het team hebben die een toekomstige ster zou kunnen worden', aldus de Mercedes-baas.

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven