Like ons!
Brundle: 'McLaren en Williams zitten vast in een gat'

Formule 1

Brundle: 'McLaren en Williams zitten vast in een gat'

Voormalig Brits autocoureur en Sky Sports presentator Martin Brundle denkt dat het huidige business model van McLaren en Williams voor problemen zorgt vergeleken met de andere teams binnen de Formule 1.

'Het probleem met Williams en tot op een zekere hoogte ook McLaren, is dat ze zich in een lastige positie bevinden binnen de sport. Je moet een fabrieksteam zijn of een team met de stijl van Haas en Toro Rosso: een B-team met onderdelen van de grotere teams. Williams en McLaren behoren tot geen van beide en dat blijkt lastig vol te houden. McLaren en Williams zitten vast in een gat', aldus Brundle tijdens de Autosport International Show in Birmingham. 

B-teams moeten blijven

Het business model van onder andere Haas is het afgelopen jaar veel bekritiseerd door rivalen Force India en McLaren. 'Als je de samenwerking tussen de topteams en de B-teams gaat verbieden, dan houd je geen constructeurs meer over', concludeert de oud-coureur. Brundle vindt het jammer om de ooit zo prestigieuze teams in de problemen te zien. (Foto: McLaren F1 Media)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven