Like ons!
Williams presenteert nieuwe FW42, andere livery en titelsponsor

Formule 1

Williams presenteert nieuwe FW42, andere livery en titelsponsor

Williams heeft de FW42 van komend seizoen gepresenteerd. De Britse renstal verrast met een nieuwe livery. Het bekende wit is aangevuld met een flinke streep blauw. Daarnaast hebben ze een nieuwe titelsponsor en heten nu Rokit Williams Racing. Klik hier voor de launch video. Een foto van de zijkant staat hier, maar ook bij deze tweet en hier.

'We wilden de wereld een vers nieuw merk laten zien', zegt teambaas Claire Williams over de nieuwe verrassende livery die is gekozen. 'De traditionele kleuren van Williams zijn eigenlijk blauw en wit, maar ik wilde ze bewust oplossen.'

Williams FW42

Williams rijdt dit seizoen met twee nieuwe coureurs, Robert Kubica en George Russell. De Pool reed vorig seizoen al als reserverijder voor de Britse formatie. Russell is een jaar gehuurd van Mercedes. De rijders poseerden samen voor de nieuwe bolide en zijn gekleed in de nieuwe outfit van Williams.

Nieuwe titelsponsor Williams

Bij de presentatie is een nieuwe titelsponsor aangekondigd, het gaat om Rokit. Williams heet vanaf nu Rokit Williams Racing. 

Vandaag is een week vol presentaties begonnen

Om 14.30 was het team van Toro Rosso het eerste team van de dag dat haar auto presenteerde. Het Italiaanse team heeft een week vol presentaties ingeluid. Woensdag is daarbij het hoogtepunt. Dan zullen Mercedes, Red Bull Racing en Racing Point hun auto's presenteren. (foto: Williams F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven