Like ons!
Update | Williams zegt officieel af voor filmdag

Formule 1

Update | Williams zegt officieel af voor filmdag

Het lijkt nog niet helemaal koek en ei bij het team van Williams. De Britten zouden volgens het doorgaans goed ingevoerde TheJudge13 alle moeite hebben om haar bolide op tijd af te krijgen voor een geplande filmdag aankomende zaterdag.

Volgens het medium zou Williams problemen hebben met de levering van verschillende onderdelen, waardoor het ontwikkelingsprogramma van de nieuwe blauw-witte auto vertraging oploopt. Een ironisch fenomeen, in de wetenschap dat men daar de nieuwe auto afgelopen week als eerste presenteerde. 

Mogelijk geen filmdag voor Kubica en Russell

Het team, dat in 2018 een uitermate slecht seizoen kende in vergelijking met haar historie, zou aankomende zaterdag een speciale filmdag gepland hebben staan. Hierbij zou de nieuwe auto gefilmd worden en mocht er liefst 50 km gereden worden met het nieuwe chassis. Echter lijken vertragingen dus roet in het eten te gooien voor het team van George Russell en Robert Kubica

Update | Williams zegt officieel af voor filmdag

Het team van Williams F1 heeft nu tegenover Formula1.com officieel bevestigd de draaidag van aankomende zaterdag te laten schieten. Teambaas Claire Williams vertelde:

‘Zoals je zou kunnen verwachten hebben we afgelopen winter een zeer agressief engineer programma gedraaid. Daarom hebben we besloten dit weekend niet met de bolide in actie te komen tijdens onze draaidag, waardoor het team de tijd in de fabriek kan maximaliseren voordat we naar Barcelona afreizen voor de eerste testdag op 18 februari.’ (Foto: Rokit Williams Racing)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven