Like ons!
Stroll trapt na: 'Blij dat ik niet meer bij Williams rijd'

Formule 1

Stroll trapt na: 'Blij dat ik niet meer bij Williams rijd'

Lance Stroll zegt blij te zijn dat hij niet meer voor het team van Williams rijd. De Britse equipe lijkt in een crisis te zitten nadat het de eerste twee testdagen niet is komen op dagen op de baan in Barcelona. Men lijkt niet op tijd klaar voor het 2019-seizoen en dus is de Canadese coureur blij dat hij nu bij Racing Point rijdt. 

Vorig jaar werd duidelijk dat Stroll samen met zijn vader zou verhuizen naar Racing Point, nadat Stroll Senior het team financieel had overgenomen. Nu er flinke chaos lijkt te heersen bij Williams lijkt de timing van de overstap goed gepland. Op de vraag of Stroll blij is dat hij nu voor een ander team rijdt, antwoordt de coureur goudeerlijk. 'Ik zou liegen als ik 'nee' zou zeggen. Maar, ik vind het wel schrijnend om te zien dat ze hun auto nog niet voor elkaar hebben', verklaart Stroll tegenover F1Maximaal

Stroll heeft geen last van druk, ondanks imago als brokkenpiloot

Met de overstap naar Racing Point lijkt Stroll duidelijk een stapje hogerop te gaan, ondanks enkele ongelukkige momenten in het 2018-seizoen. Toch lag hij in de winter niet wakker van de druk die hem te wachten staat. 'Het was een lange winterstop en ik ben blij dat ik weer in een Formule 1-auto rijd. Ik heb nog nooit zoveel zin gehad in een nieuw seizoen. De auto maakte een zeer goede indruk vandaag en we hebben kunnen doen wat we wilden doen.' (Foto: Racing Point F1 Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven