Like ons!
Doornbos denkt dat Red Bull niet volledig potentieel heeft getoond door crash Gasly

Formule 1

Doornbos denkt dat Red Bull niet volledig potentieel heeft getoond door crash Gasly

Robert Doornbos is van mening dat Red Bull dit seizoen eens niet achter de feiten aan moet lopen en zich weer genoodzaakt ziet zich te focussen op een inhaalrace. De analist van Ziggo Sport zou graag zien dat het team van Max Verstappen zijn zaakjes direct aan het begin op orde heeft, wat wel voor Ferrari geldt.

'Red Bull moet nu het gevecht aan kunnen gaan vanaf de eerste race in plaats van dat ze altijd een inhaalrace moeten maken', zegt Doornbos in een video van Ziggo. De oud-coureur van het Oostenrijkse team denkt dat zijn voormalig werkgever nog niet zijn volledige potentieel heeft kunnen tonen.

'Red Bull heeft volgens mij nog niet het maximale uit de auto gehaald omdat hij twee keer is platgereden door (Pierre) Gasly. Ik denk niet dat Max de kwalificatie simulatie heeft kunnen doen, die hij graag had gewild', schat hij in.

'Denk dat Mercedes het iets lastiger zal hebben'

Wat Doornbos ook voorziet is dat Ferrari zijn zaken goed op orde heeft voorafgaand aan het eerste raceweekend. 'Ik verwacht dat Ferrari sowieso voor de pole en voor de winst kan gaan in Melbourne. Ik denk dat Mercedes het iets lastiger zal hebben dan in de afgelopen jaren.'

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven