Like ons!
Hoe laat is de kwalificatie voor de Grand Prix van Australië?

Formule 1

Hoe laat is de kwalificatie voor de Grand Prix van Australië?

Dit weekend wordt de Grand Prix van de Australië verreden en daarmee wordt het 2019-seizoen aangevangen. Dat betekent echter ook dat er een behoorlijk tijdsverschil is met Nederland. De kwalificatie voor de Grand Prix van Australië begint op zaterdag om 07:00 uur Nederlandse tijd.

Zondag moet je nog eerder je bed uit, want de race op Albert Park in Melbourne begint namelijk al om 06:10 uur. Eén van de weinige races naast China en Japen met een tijdstip voor het middaguur. Klik hier voor een overzicht en informatie over de Grand Prix van Australië. 

Optimisme bij Red Bull

Terwijl Ferrari er in de wintertests veruit het snelste uitzag, was het Mercedes die op vrijdag de beste indruk maakte. Zelfs Red Bull Racing wist zich in de tweede vrije training voor de Ferrari's te plaatsen. Mercedes was echter een maatje te groot, maar het team van Christian Horner heeft nog even de tijd om daar wat aan te doen.

Niettemin hebben Horner (teambaas van Red Bull) en Helmut Marko (adviseur van Red Bull) vertrouwen in de rest van het weekend. Zo zag Horner een sterk Mercedes op vrijdag, maar hij verwacht dat de verhoudingen tijdens de race wel eens anders kunnen liggen. Er klinkt dus optimisme bij het team van Red Bull. 

Maak kans op drie gave Red Bull-prijzen van FuelForFans op onze GP Australië pagina.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven