Like ons!
Verstappen begrijpt positivisme Marko: 'Dat hoort zo'

Formule 1

Verstappen begrijpt positivisme Marko: 'Dat hoort zo'

Red Bull’s Helmut Marko slaakt al sinds de deal met Honda is gesloten de ene positieve kreet na de andere, maar Max Verstappen vindt dat niet meer dan logisch. De Nederlander vindt dat niet gek, maar juist logisch gezien zijn rol in het team.

'Je mag van Marko verwachten dat hij erg optimistisch is', zegt Verstappen in gesprek met De Limburger. 'Dat hoort zo en hij geeft ook aan waarom hij zo denkt. Op die manier motiveer en stimuleer je ook de mensen in de fabriek. Ik ben meer afwachtend en terughoudend.'

'Je gaat niet ineens alles op het spel zetten'

Marko heeft over bijna alles wel een mening en zegt altijd wat hij denkt. Laatst opperde de Oostenrijker dat Verstappen soms met iets minder genoegen nemen om een hoger doel te halen, zoals wereldkampioen worden. 'Dat geldt zeker als je vecht voor het kampioenschap. Dan ga je niet ineens alles op het spel zetten', beaamt Verstappen.

Maar de Nederlander was zelf ook al tot die conclusie gekomen, zo zegt hij zelf. 'Ik zal het in dat geval ook zeker niet doen. Dit is niet nieuw. Vanuit het karten herken ik de situatie', besluit hij. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven