Like ons!
Ecclestone: Vettel en Ferrari gaan winnen, ondanks favorietenrol Hamilton

Formule 1

Ecclestone: Vettel en Ferrari gaan winnen, ondanks favorietenrol Hamilton

Bernie Ecclestone denkt dat Ferrari met Sebastian Vettel weleens hoge ogen kan gaan gooien in 2019. Het zou voor de sport bovendien goed zijn als iemand anders weer eens wint, vindt de Engelsman, die ook niet zo goed weet of hij blij was met Lewis Hamilton in de koningsklasse.

‘Ik geloof dat Ferrari gaat winnen, met Vettel’, zegt Ecclestone in een interview met het Corriere della Sera. ‘Er is een goede sfeer binnen het team, ondanks dat Hamilton favoriet is’, vindt de voormalig eigenaar van de Formule 1.

'Vettel is gereserveerd, Hamilton uniek'

Vettel en Ecclestone zijn vrienden en kennen elkaar dan ook goed. ‘Hij is heel intelligent en heeft veel verschillende interesses. Maar hij is gereserveerd. Zodra de race voorbij is, gaat hij naar huis naar zijn vrouw en kinderen. Hij is het tegenovergestelde van Lewis’, vindt Ecclestone.

De 88-jarige Brit weet niet of hij als zakenman blij is met Hamilton in de koningsklasse. ‘Hij is uniek en is zowel de beste coureur als de slechtste rijder voor de Formule 1. Hij weet de sport als geen ander te promoten, maar hij focust ook de aandacht op zichzelf in plaats van op de sport.’ (Foto: Ferrari F1 Team)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven