Like ons!
Hamilton na snelste tijden op vrijdag: ‘Nog veel dat we kunnen verbeteren’

Formule 1

Hamilton na snelste tijden op vrijdag: ‘Nog veel dat we kunnen verbeteren’

Lewis Hamilton vermaakt zich in zijn eerste raceweekend in bijna vier maanden tijd voorlopig nog opperbest. De regerend wereldkampioen en zijn team Mercedes konden hun hele lijst afwerken en waren vrijdag het snelste team. Toch is er ook nog genoeg dat beter kan, vindt hij.

‘Ik zat in een positieve vibe vandaag. Dit is waar ik van hou’, zegt Hamilton op de website van Mercedes. ‘De auto voelt hetzelfde aan als in Barcelona, wat positief is wanneer je op een andere baan rijdt. We hebben ons programma kunnen afwerken en hadden geen problemen op de baan.’

'Dit was geen slechte start'

Toch is er ook nog genoeg voor verbetering vatbaar bij het team uit Brackley volgens de Brit. ‘Er is nog veel dat we kunnen verbeteren, maar dit was geen slechte start’, aldus Hamilton, die aangeeft dat er nog een hoop analyseert moet worden vannacht.

Al met al heerst er toch vooral tevredenheid bij de vijfvoudig wereldkampioen. ‘Het feit dat twee auto’s continu op de baan waren, niemand van ons een fout maakte en de auto heel bleef is heel belangrijk.’ (Foto: Mercedes AMG F1)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven